وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار پستی در یک پیام رسان داخلی اعلام کرد: برخی عادت کردهاند که برای دیده شدن، با تولید اخبار جعلی و روایتهای مخدوش با ذهن و روان مردم بازی کنند و تصویری مشوش از مدیریت اجرایی کشور ارایه کنند.
اکثر مردم فیس بوک را شبکه اجتماعی و گوگل را موتور جستوجو میدانند. اما علاقهمندان به فناوری این خدمات را بهعنوان «پلتفرمها» میبینند: سرزمینهای آنلاین وسیعی که کاربران در آن زندگی میکنند. شرکتهایی که آنها را اداره میکنند عمدتاً در وضع قوانین در این مکانهای دیجیتال آزاد بودهاند. اما از روز 25 اوت (جمعه گذشته) ...
رییس شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده است درباره نتایج تست کیفیت شبکه با حضور انجمن تجارت الکترونیک، هیچ اختلالی در کل شبکه مشاهده نشده است و هر دو تیم اتفاق نظر داشتند.
با گذشت حدود ۲ ماه از دستور رییس جمهور برای رسیدگی به کندی اینترنت در راستای رسیدگی به مطالبه و گلایه مردم در این زمینه، وضعیت این موضوع همچنان تعیین تکلیف نشده است.
اگرچه اینترنت دیگر به بخشی جداییناپذیر از حیات انسان مدرن تبدیل شده و تصور زندگی بدون آن دشوار است؛ اما هنوز هم درصد محدودی از مردم آمریکا آنلاین نشدهاند.
با توجه به گلایههای مردم درباره کندی اینترنت، رییس جمهور کارگروهی متشکل از شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات را مامور بررسی این موضوع کرد تا ظرف یکماه نتیجه و راهکارهای رفع این دغدغه را ارایه کنند.
طبق آخرین آمار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور از حوزه اینترنت، تعداد مشترکان اینترنت پهنباند سیار در سال گذشته افزایش بیش از ۱۰ درصد را تجربه کرده و از ۹۵ میلیون به بیش از ۱۰۵ میلیون مشترک رسیده است.
موضوع آمار مکرر وزیر ارتباطات از بهبود سرعت و کیفیت اینترنت، مسالهای تکراری است که بیش از این ارزش پرداختن هم ندارد که اگر داشت، حداقل لحن واکنش به نارضایتی کسب و کارها و کاربران تغییری میکرد که نکرد.
طبق جدیدترین آمار منتشره در وب سایت اسپیدتست، میانه سرعت دانلود اینترنت ثابت در ایران در ماه می سال ۲۰۲۳، ۱۲.۶۰ مگابیت بر ثانیه، میانه سرعت آپلود اینترنت ثابت ۲.۶۱ مگابیت بر ثانیه و تأخیر ۲۹ میلی ثانیه است که رتبه ایران را به ۱۴۶ از میان ۱۸۱ کشور رسانده است.
گزارش اسپید تست از سرعت اینترنت کشورهای جهان در مارس ۲۰۲۳ نشان می دهد در ماه گذشته میلادی جایگاه ایران در ردهبندی کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت ثابت یک پله رشد کرده است.
وزیر ارتباطات روز قبل در پاسخ به اختلال و کندی اینترنت در روزهای اخیر به همین پاسخ 6 کلمهای بسنده کرده و گفته: «اختلال مقطعی بود و مشکل خاصی نداشتهایم.»
در سال گذشته 1500 شرکت دانشبنیان جدید ایجاد شده و صادرات محصولات دانشبنیان هم 25 درصد رشد داشت. با این وجود اما توسعه کیفی دانشبنیانها در سایه کمبود سرمایهگذاری و محدودیتهای اینترنت با چالش روبهروست.
استفاده از اینترنت و هزینهکردن برای آن، بسته به فرهنگ و سطحِ تحصیلات افراد است که بنا بر نوع نیازشان از آن بهرهمند میشوند؛ بنابراین نمیتوان گفت اینترنت یک کالای مصرفی لاکچری است.
آثار محدودیتهای اینترنت در کشور همچنان باقی است و از نخستین روزهای آغاز سال جدید نیز بیشترین اخبار، گزارشها و انتقادات فعالان اقتصادی و کاربران اینترنت متوجه این ماجراست.